Om os

Vi byder jer velkommen i Brandts Klædefabriks kedelhus

Vi åbnede dørene første gang i oktober 2005 på Reventlowsvej i lokalerne der engang husede “Rødegaardskroen”. I februar 2013 kunne vi i stedet byde jer velkommen i det historiske Brandts klædefabriks kedelhus.

Økologiske pomfritter lavet på kartofler fra den lokale landmand

Vi er kendt for vores byg-selv-koncept, burgerne og vores håndskårne Øko fritter. Vores mission er, at levere et måltid af høj kvalitet, og derfor står vi tidligt op!

Vi starter dagen med at bage brød, skære lokale Øko kartofler til pommes frites & klargøre alle vores hjemmelavede retter til dagen.

Fantastiske omgivelser

Du finder Café Chino I det hyggelige Brandts Passage I hjertet af Odense, Brandts Passage 6-8. Brandts klædefabrik er et gammelt fabrikskompleks beliggende I odense centrum, I det specielle latinerkvarter, tæt på byens gågader. Nyd stemningen, og få dig en smuk og velsmagende pause fra den stressede hverdag, på vores flotte nye terrasse, som ligger ud mod farvergården.

Farvergården er den ældste baggård, hvor den første bebyggelse klumpede sig sammen om det gamle farveri. Klædefabrikkens kedelhus fra 1869 er bevaret nordligt I forgården, og det er netop I det gamle kedelhus at vi befinder os. Farvergården er idag byens udendørs forestillingssted, for både børn og voksne.

Ligefra små intime koncertbegivenheder til multikulturelle arrangementer for flere tusinde mennesker med scener, lyssætning og videoprojektion. Mens amfiscenen huser de større rytmiske koncertarrangementer, klare farvergården “alt det andet”.